Nieuwe website

Geachte klant,
Over de afgelopen jaren zijn onze klanten zeer tevreden geweest over onze website en online shop, maar ze moesten nodig worden bijgewerkt. Daarom willen we u verheugd mededelen dat we nu een nieuwe, recentere website hebben gelanceerd! Het adres blijft hetzelfde en de tabellen zien er min of meer hetzelfde uit, maar we hebben een groot aantal nieuwe functies toegevoegd, waarvan we hopen en denken dat u ze wel kunt waarderen:
Inloggen als klant:
In de toekomst krijgt u uw eigen, persoonlijke account. U moet zich daarvoor inloggen met uw e-mailadres en wachtwoord. Als u uw wachtwoord vergeet, hoeft u zich geen zorgen te maken; wij staan dan voor u klaar.
Eerdere bestellingen:
Als gevolg van het nieuwe inlogsysteem, kunnen we u in de toekomst ook bestellingen laten zien die u al eerder hebt geplaatst. Binnen enkele muisklikken kunt u dan een bestelling opnieuw plaatsen, of een factuur of bewijs van verzending afdrukken, indien u deze nodig heeft.
Vergelijk producten en voeg ze toe aan uw verlanglijst:
Als u meerdere producten wilt vergelijken, kunt u dit nu ook op de nieuwe website doen. U kunt ze ook opslaan, zodat u ze later kunt bekijken, door ze aan een verlanglijst toe te voegen. U kunt de verlanglijst bovendien naar een collega verzenden:
Verbeterde sortering:
Onze schuifbalken hebben een nieuw design en zijn nu nog gebruiksvriendelijker. U kunt nu ook kiezen op welke afmetingen u wilt sorteren en of de kleinste of grootste waarde bovenaan moet worden weergegeven.
We kijken ernaar uit om u op onze nieuwe website te verwelkomen en hopen dat u deze net zo waardeert als wij. Als u feedback heeft, positief of negatief, horen we deze ook graag.
Contact us!
Contact us on phone: +45 8672 0099 or per e-mail: lkm@fjedre.dk
Copyright © 2018 Sodemann Industrifjedre A/S. All rights reserved.