Chat with us, powered by LiveChat

Informatie

SODEMANN INDUSTRIFJEDRE A/S levert artikelen voor elke soort onderneming en alle sectoren. Als bedrijf waar maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog in het vaandel staat, krijgt het uiteraard vaak vragen van klanten hierover. Daarom heeft Sodemann Industrifjedre A/S deze korte inleiding tot zijn kwaliteits- en milieuwerk opgesteld. Indien u verdere informatie wenst, staan wij steeds ter beschikking.

Prijsafspraken / contracten etc.

SODEMANN INDUSTRIFJEDRE A/S gaat geen overeenkomsten met klanten aan met betrekking tot juridische voorwaarden die ingaan tegen onze prijzen, raamovereenkomsten, onze service, onze kwaliteitsborging, etc. Dit type overeenkomsten bevat punten die acceptabel en logisch zijn, maar ook punten die mogelijk onredelijk, onmogelijk of van tevoren lastig te observeren zijn. Indien een overeenkomst niet 100% duidelijk is voor beide partijen, bestaat er geen basis voor het sluiten van een overeenkomst. Onze handel met klanten is in principe erg eenvoudig. Klanten bestellen en kopen alleen het aantal speciale of standaardveren dat ze nodig hebben. Speciale veren worden geproduceerd overeenkomstig de informatie en wensen van de klant en na bevestiging van de offerte die ze hebben ontvangen. Standaardveren worden geproduceerd en geleverd op basis van de parameters van elk afzonderlijk type. Prijzen en hoeveelheidskortingen voor standaardveren kunnen gevonden worden in onze online shop. Als de klant zeer specifieke vereisten voor een veer heeft, en daarom niet zeker weet of de standaardveer aan deze vereisten kan voldoen, dient alle belangrijke informatie aan ons doorgegeven te worden. Hierdoor kunnen we ervoor zorgen dat het eindproduct voldoet aan de vereisten en wensen van de klant..Springs

Incompatibiliteit met Internet Explorer

Deze website werkt helaas niet goed met Internet Explorer. We raden u aan een van de volgende gratis browsers te gebruiken:

Copyright © 2020 Sodemann Industrifjedre A/S. All rights reserved.