Chat with us, powered by LiveChat

Gebruik en opslag van persoonlijke gegevens

Gegevens die worden ingevoerd in verband met aankopen in onze online shop worden behandeld in overeenkomst met de geldende Deense wet.

Wanneer u onze online shop gebruikt, registreert ons systeem het volgende: pagina's die u hebt bekijken en tijdstip ervan, welke browser u gebruikt en wat uw IP-adres is. Daarnaast worden cookies gebruikt om gegevens te verzamelen voor statistische doeleinden, om het verkeer naar onze online shop te meten. Sodemann Industrifjedre A/S kan uw identiteit niet afleiden hieruit. Sodemann Industrifjedre A/S verzamelt en bewaart deze gegevens enkel om onze online shop te analyseren en optimaliseren.

Om een bestelling te plaatsen moeten bepaalde gegevens opgeslagen worden, o.a. namen, adressen, e-mailadressen en productgegevens. Indien een aankoop wordt uitgevoerd met een creditcard, worden de gegevens met betrekking tot die creditcard niet opgeslagen. Sodemann Industrifjedre A/S ziet die gegevens niet, aangezien alle informatie direct in gecodeerde vorm naar een goedgekeurde betalingsgateway wordt gestuurd.

Alle informatie, klantgegevens en bestellingen worden op strikt vertrouwelijke wijze behandeld. Sodemann Industrifjedre A/S zal nooit gegevens van eender welk type doorgeven aan derden.

Indien u uw gegevens wenst in te zien, gelieve dan contact op te nemen met Sodemann Industrifjedre A/S op [email protected]

AVG-beleid

Bekijk de volledige versie van ons AVG-beleid hier

Incompatibiliteit met Internet Explorer

Deze website werkt helaas niet goed met Internet Explorer. We raden u aan een van de volgende gratis browsers te gebruiken:

Copyright © 2020 Sodemann Industrifjedre A/S. All rights reserved.