Gebruik en opslag van persoonlijke gegevens

Gegevens die worden ingevoerd in verband met aankopen in onze online shop worden behandeld in overeenkomst met de geldende Deense wet.

Wanneer u onze online shop gebruikt, registreert ons systeem het volgende: pagina's die u hebt bekijken en tijdstip ervan, welke browser u gebruikt en wat uw IP-adres is. Daarnaast worden cookies gebruikt om gegevens te verzamelen voor statistische doeleinden, om het verkeer naar onze online shop te meten. Sodemann Industrifjedre A/S kan uw identiteit niet afleiden hieruit. Sodemann Industrifjedre A/S verzamelt en bewaart deze gegevens enkel om onze online shop te analyseren en optimaliseren.

Om een bestelling te plaatsen moeten bepaalde gegevens opgeslagen worden, o.a. namen, adressen, e-mailadressen en productgegevens. Indien een aankoop wordt uitgevoerd met een creditcard, worden de gegevens met betrekking tot die creditcard niet opgeslagen. Sodemann Industrifjedre A/S ziet die gegevens niet, aangezien alle informatie direct in gecodeerde vorm naar een goedgekeurde betalingsgateway wordt gestuurd.

Alle informatie, klantgegevens en bestellingen worden op strikt vertrouwelijke wijze behandeld. Sodemann Industrifjedre A/S zal nooit gegevens van eender welk type doorgeven aan derden.

Indien u uw gegevens wenst in te zien, gelieve dan contact op te nemen met Sodemann Industrifjedre A/S op [email protected]

AVG-beleid

Bekijk de volledige versie van ons AVG-beleid hier

Incompatibiliteit met Internet Explorer

Deze website werkt helaas niet goed met Internet Explorer. We raden u aan een van de volgende gratis browsers te gebruiken:

Copyright © 2020 Sodemann Industrifjedre A/S. All rights reserved.