Chat with us, powered by LiveChat

AVG

AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming)

Geachte klant van Sodemann Industrifjedre A/S

Op 25 mei 2018 is er een nieuwe wetgeving van kracht gegaan in de EU, de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).

De AVG definieert uw rechten als klant en onze verplichtingen als bedrijf.

De AVG is geïntroduceerd om wetgeving inzake gegevensbescherming te harmoniseren in de hele EU.

De AVG vervangt de oude Deense Wet inzake persoonsgegevens. De nieuwe wetgeving lijkt in veel opzichten op de oude wetgeving, maar de AVG stelt hogere eisen aan het bedrijf en is gericht op uw rechten als klant, waaronder het recht op informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens en het recht om contact met ons op te nemen en toegang te krijgen tot uw gegevens.

Belangrijke informatie:

  • Sodemann Industrifjedre A/S verstuurt geen direct marketing. U ontvangt dus geen communicaties van ons, afgezien van de bestelbevestigingen op basis van de informatie die u opgeeft.
  • Sodemann Industrifjedre A/S bewaart geen gevoelige persoonsgegevens zoals creditcardinformatie, BSN, leeftijd etc. De enige gegevens die we opslaan zijn telefoonnummer, naam en adres, en productaankopen voor bestelgeschiedenis en accounting.
  • Sodemann Industrifjedre A/S bewaart alleen gegevens die nodig zijn om een bestelling te kunnen leveren. Kaartbetalingen worden uitgevoerd via een versleuteld kanaal, waartoe wij geen toegang hebben.
  • Sodemann Industrifjedre A/S geeft of verkoopt opgeslagen informatie nooit door. Alle gegevens worden veilig opgeslagen en alleen gedeeld tussen Sodemann Industrifjedre A/S en de relevante handelspartij.
  • Gegevensbescherming op alle niveaus is altijd een prioriteit geweest voor Sodemann Industrifjedre A/S. Daarom werken wij onze systemen continu bij om te verzekeren dat we altijd voldoen aan de toepasselijke regelgeving.
  • Onze klanten en gebruikers moeten volledig vertrouwen kunnen hebben in onze gegevensverwerking.

Bekijk de volledige versie van ons AVG-beleid hier

U kunt altijd contact met ons opnemen als u uw gegevens wilt bekijken.

Incompatibiliteit met Internet Explorer

Deze website werkt helaas niet goed met Internet Explorer. We raden u aan een van de volgende gratis browsers te gebruiken:

Copyright ┬ę 2020 Sodemann Industrifjedre A/S. All rights reserved.