Chat with us, powered by LiveChat

Kredietwaardigheid

Solide stabiele leverancier!

AAA 2021


Dit bedrijf is een van de 1308 bedrijven in Denemarken dat dit jaar een AAA-Gold Diploma heeft ontvangen voor de hoogste rating voor kredietwaardigheid in de afgelopen 12 jaar op basis van het systeem voor kredietwaardigheid van Bisnode.


AAA 2020


Dit bedrijf is een van de 1068 bedrijven in Denemarken dat dit jaar een AAA-Gold Diploma heeft ontvangen voor de hoogste rating voor kredietwaardigheid in de afgelopen 11 jaar op basis van het systeem voor kredietwaardigheid van Bisnode.


AAA 2019


Dit bedrijf is een van de 905 bedrijven in Denemarken dat dit jaar een AAA-Gold Diploma heeft ontvangen voor de hoogste rating voor kredietwaardigheid in de afgelopen 10 jaar op basis van het systeem voor kredietwaardigheid van Bisnode.


AAA 2018


Dit bedrijf is een van de 491 bedrijven in Denemarken dat dit jaar een AAA-Gold Diploma heeft ontvangen voor de hoogste rating voor kredietwaardigheid in de afgelopen 10 jaar op basis van het systeem voor kredietwaardigheid van Bisnode.

Binnen de groothandelsector met machinetools is het bedrijf een van de slechts 3 bedrijven met dezelfde rating.


AAA 2017


Dit bedrijf is een van de 2.841 bedrijven in Denemarken dat dit jaar een AAA-Silver Diploma heeft ontvangen voor de hoogste rating voor kredietwaardigheid in de afgelopen 5 jaar op basis van het systeem voor kredietwaardigheid van Bisnode.


AAA 2016


Dit bedrijf is een van de 2.038 bedrijven in Denemarken dat dit jaar een AAA-Silver Diploma heeft ontvangen voor de hoogste rating voor kredietwaardigheid in de afgelopen 5 jaar op basis van het systeem voor kredietwaardigheid van Bisnode.

Binnen de groothandelsector met machinetools is het bedrijf een van de slechts 14 bedrijven met dezelfde rating.


Gazelle 2015


Dit bedrijf behoort tot de 1.449 Deense bedrijven die de Deense zakelijke krant Børsen 'gazellebedrijven' noemde in 2015.


AAA 2015


Dit bedrijf is een van de 1.518 bedrijven in Denemarken dat dit jaar een AAA-Silver Diploma heeft ontvangen voor de hoogste rating voor kredietwaardigheid in de afgelopen 5 jaar op basis van het systeem voor kredietwaardigheid van Bisnode.

Binnen de groothandelsector met machinetools is het bedrijf een van de slechts 7 bedrijven met dezelfde rating.


Gazelle 2014


Dit bedrijf behoort tot de 1.513 Deense bedrijven die de Deense zakelijke krant Børsen 'gazellebedrijven' noemde in 2014.


AAA 2014


Dit bedrijf is een van de 1.033 bedrijven in Denemarken dat dit jaar een AAA-Silver Diploma heeft ontvangen voor de hoogste rating voor kredietwaardigheid in de afgelopen 5 jaar op basis van het systeem voor kredietwaardigheid van Bisnode.

Binnen de groothandelsector met machinetools is het bedrijf een van de slechts 3 bedrijven met dezelfde rating.


AAA 2013


Het is een van de 12.848 bedrijven in Denemarken dat dit jaar een AAA-diploma heeft ontvangen voor de hoogste rating voor kredietwaardigheid in het solvabiliteitsratiomodel.


AAA 2012


Het is een van de 10.422 bedrijven in Denemarken dat dit jaar een AAA-diploma heeft ontvangen voor de hoogste rating voor kredietwaardigheid in het solvabiliteitsratiomodel.


AAA 2011


Het is een van de 9.735 bedrijven in Denemarken dat dit jaar een AAA-diploma heeft ontvangen voor de hoogste rating voor kredietwaardigheid in het solvabiliteitsratiomodel.


AAA 2010


Het is een van de 7.732 bedrijven in Denemarken dat dit jaar een AAA-diploma heeft ontvangen voor de hoogste rating voor kredietwaardigheid in het solvabiliteitsratiomodel.


AAA 2009


Het is een van de 8.165 bedrijven in Denemarken dat dit jaar een AAA-diploma heeft ontvangen voor de hoogste rating voor kredietwaardigheid in het solvabiliteitsratiomodel.


AAA 2008


Het is een van de 10.051 bedrijven in Denemarken dat dit jaar een AAA-diploma heeft ontvangen voor de hoogste rating voor kredietwaardigheid in het solvabiliteitsratiomodel.


AAA 2007


Het is een van de 12.670 bedrijven in Denemarken dat dit jaar een AAA-diploma heeft ontvangen voor de hoogste rating voor kredietwaardigheid in het solvabiliteitsratiomodel.


AAA 2006


Het is een van de 9.562 bedrijven in Denemarken dat dit jaar een AAA-diploma heeft ontvangen voor de hoogste rating voor kredietwaardigheid in het solvabiliteitsratiomodel.


Gazelle 2001


Dit bedrijf behoort tot de 849 Deense bedrijven die de Deense zakelijke krant Børsen 'gazellebedrijven' noemde in 2001.


Incompatibiliteit met Internet Explorer

Deze website werkt helaas niet goed met Internet Explorer. We raden u aan een van de volgende gratis browsers te gebruiken:

Copyright © 2020 Sodemann Industrifjedre A/S. All rights reserved.