Verzoek RMA

Vul het formulier in om een nieuwe RMA aan te vragen of de status van de huidige RMA te bekijken:

Bestelgegevens
Tooltip
Tooltip

Retourneer geen artikelen totdat u expliciete informatie van Sodemann Industrifjedre A/S heeft ontvangen.

Sodemann Industrifjedre A/S neemt geen geretourneerde artikelen aan zonder voorafgaande overeenkomst. Artikelen die zonder overeenkomst geretourneerd worden, worden niet verwerkt. In plaats daarvan worden deze weggegooid.

Artikelen retourneren

Op deze pagina kan alleen een retourkoffer worden aangemaakt voor een bestelling die via onze website is gedaan. Het bestelnummer moet beginnen met een W.

Artikelen waarvan de verzegeling verbroken is, kunnen niet worden geretourneerd.

Algemene voorwaarden voor zakelijke klanten (B2B):
SODEMANN INDUSTRIFJEDRE A/S neemt geen geretourneerde artikelen aan zonder speciale voorafgaande overeenkomst. In samenhang met een dergelijke overeenkomst verstrekt SODEMANN INDUSTRIFJEDRE A/S een retournummer aan de klant. Lees meer in onze verkoop- en leveringsvoorwaarden onder punt 7.

Algemene voorwaarden voor particuliere klanten (B2C):
Er geldt een zichttermijn van 14 dagen voor alle artikelen die online besteld worden bij SODEMANN INDUSTRIFJEDRE A/S. Deze termijn start op de datum dat het artikel is ontvangen of de datum van de eerste levering bij meerdere leveringen. Lees meer in onze verkoop- en leveringsvoorwaarden onder punt 6.

Incompatibiliteit met Internet Explorer

Deze website werkt helaas niet goed met Internet Explorer. We raden u aan een van de volgende gratis browsers te gebruiken:

Copyright © 2020 Sodemann Industrifjedre A/S. All rights reserved.