Chat with us, powered by LiveChat

Verzoek RMA

Vul het formulier in om een nieuwe RMA aan te vragen of de status van de huidige RMA te bekijken:

Bestelgegevens
Tooltip
Tooltip

Retourneer geen artikelen totdat u expliciete informatie van Sodemann Industrifjedre A/S heeft ontvangen.

Sodemann Industrifjedre A/S neemt geen geretourneerde artikelen aan zonder voorafgaande overeenkomst. Artikelen die zonder overeenkomst geretourneerd worden, worden niet verwerkt. In plaats daarvan worden deze weggegooid.

Artikelen retourneren

Op deze pagina kunt u alleen een retourzending aanmaken voor een bestelling die op onze website is geplaatst. Het bestelnummer moet met een W beginnen.

Artikelen waarbij de verzegeling verbroken is, kunnen niet worden geretourneerd.

Algemene voorwaarden voor zakelijke klanten (B2B):
SODEMANN INDUSTRIFJEDRE A/S neemt geen geretourneerde artikelen aan zonder speciale voorafgaande overeenkomst. In samenhang met een dergelijke overeenkomst verstrekt SODEMANN INDUSTRIFJEDRE A/S een retournummer aan de klant. Lees meer in onze verkoop- en leveringsvoorwaarden onder punt 7.

Algemene voorwaarden voor particuliere klanten (B2C):
Er geldt een zichttermijn van 14 dagen voor alle artikelen die online besteld worden bij SODEMANN INDUSTRIFJEDRE A/S. Deze termijn start op de datum dat het artikel is ontvangen of de datum van de eerste levering bij meerdere leveringen. Lees meer in onze verkoop- en leveringsvoorwaarden onder punt 6.

Incompatibiliteit met Internet Explorer

Deze website werkt helaas niet goed met Internet Explorer. We raden u aan een van de volgende gratis browsers te gebruiken:

Copyright © 2020 Sodemann Industrifjedre A/S. All rights reserved.